STEP BY STEP (Reconstructive Andrology) SURGERY

UAA2019- Kuala Lumpur, Malaysia

Scientific Program Aim:

Basic and practical lectures and video presentations on the most challenging conditions of Reconstructive Urology/ Andrology.

2:00-3:00 P.M.	Asian lecturers		
3:00-5:00 P.M.	Video Conference: Joint session of A-P SRUAS and UAA		
2:00-2:05 P.M.	Chair	Jalil Hosseini, Iran Peggy Chu, Hong Kong	5 Minute s
2:05-2:10 P.M.	Mohammadhossein Heidari – Iran Head of anatomy ward, Dept. of basic sciences, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran		5 minutes
	Practical points on Urethral anatomy		
2:10-2:20 P.M.	Peggy Chu – Hong Kong consultant urologist in Tuen Mun Hospital, Hong Kong		10 minutes
	<mark>reconstruct</mark>	ive urological operation in tuberculosis of genital tract	
2:20-2:30 P.M.	David winkle – Australia Senior urological surgeon working at the Mater Children's Hospital, Lady Cilento Children's Hospital, the Mater Private Hospital, and Mater Adults Hospital, Queensland, Australia		10 minutes
		r neck AUS and the male sling in male neuropaths, and fascial sling, bladder neck AUS and TVT in female neuropaths	
2:30-2:40 P.M.	Qiang Fu – China		10 minutes
		and use a lingual mucosa graft in the repair of long anterior stricturethe experience of a urethroplasty center	
2:40-2:50 P.M.	Chairman, Reconstructive	Jalil Hosseini Urology Dept.Tajrish Hospital, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran	10 minutes
		Complex Traumatic Posterior Urethroplasty	
2:50-3:00 P.M.		Farzin Soleimanzadeh Professor of Urology, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran	10 Minutes
	A	Iternative Autologous tissue for augmented urethroplasty	
3:00-5:00 P.M.	Video Skype Conference - Reconstructive Urology/Andrology		
	Chair	Jalil Hosseini, Iran Omid Sedigh, Italy	2hs

Time	Name & Title of lecture		
3:00 P.M. (7:00 A.M. CET)	Omid Sedigh Consultant Urologist -Reconstructive Andrologist, Head of kidney transplant section, Molinette University Hospital Torino- Italy		
3:15 P.M. (7:15 A.M. CET)	Ahmad Shamsodini Chairman, Consultant Urologist –Andrologist Alwakra Hospital, Doha- Qatar		
4:00 P.M. (7:30 A.M. CET)	Fariborz Bagheri Associate professor, Head of Urology Department, Dubai Hospital, Dubai, UAE		
4:15 P.M. (7:45 A.M. CET)	Nicola Mondaini Associate professor, University of Florence, Florence, Italy		
4:30 P.M. (8:00 A.M. GMT)	Giorgio Franco Rome - Italy		
4:45 P.M. (8:15 A.M. GMT)	Carlo Bettochi Chief of Andrology, Consultant Urology – Andrology, University of Bari – Italy		
5:00 P.M. (8:30 A.M. GMT)	Ervin Kocjancic Chicago - USA		